Kotonamme asustaa 5 ragdollia, lisäksi yksi ragdollimme asuu nykyisin tyttäremme luona ja yksi ystäväperheemme luona. Sijoituskodeissa asuu kolme ragdollia.
Matkan varrella meillä on kuitenkin asustanut näiden lisäksi muitakin ihania yksilöitä.

Alla pieni esittely kustakin. 🤭

Cosmos (Humdolls Northern Star)


Humdolls Northern Starin (synt. 2021) kohdalla alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat, ja sen myötä tämä hurmaava räsypoika jäikin asumaan meille kasvattikotiin. 🤭


Tämä nallekarhu sai nimekseen Cosmos ja hän on ruskea mitted. 🤭

Levi (Humdolls Lose Control)


Humdolls Lose Control (synt. 2020) on ensimmäinen kissalaamme syntynyt tabby pentu ja jäi osaksi tulevaa kasvatustamme. Hän asustaa sijoituskodissa Helsingissä Leo-veljensä ja Ozzy-poikansa kanssa ja sai uudessa kodissaan kutsumanimen Levi.🤭


Levi kävi sydämen ja munuaisten osalta jalostusultrauksessa lokakuussa 2021 ja todettiin siellä terveeksi ja jalostuskelpoiseksi.


HCM/RN neg/neg
FIV/FeLV neg/neg
Veriryhmä A


https://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=1565556&g=4&p=rag&o=elastic


Sinna (Dollicious Sapphire of Humdolls)


Dollicious Sapphire of Humdolls (synt. 2021) hankittiin meille osaksi Humdollsin kasvatusta kasvattajaystävältämme Riikalta. 😘 Nimesimme hänet Sinnaksi, ja Sinna on sininen mitted (RAG a 04).


HCM/RN neg/neg
FIV/FeLV neg/neg
Veriryhmä A


https://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=1593133&g=4&p=rag&o=elastic

Unna (Humdolls Kiss Kiss)


Humdolls Kiss Kiss (synt. 2016) jonka nimesimme Unnaksi jäi asumaan meille ja jäi osaksi Humdollsin kasvatusta.😘 Hän on ruskea colourpoint (RAG n).


Unna kävi sydämen ja munuaisten osalta jalostusultrauksessa huhtikuussa 2020 ja todettiin siellä terveeksi. Unna steriloitiin viimeisten pentujen jälkeen talvella 2022 ja nauttii nykyisin eläkepäivistä.


HCM/RN neg/neg

FIV/FeLV neg/neg


https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1503782&g=4&p=rag&o=ajgrep
Nuuk (Starring Starshine)


Starring Starshine (synt. 2014) hankittiin Starring kissalasta osaksi jalostusrinkiämme ja on kissalamme ainoa ruskeanaamio bicolour (RAG n 03). 🙂 Tämä suloinen tyttö jäi asumaan meille ja sai kutsumanimen Nuuk. 🤭


Nuuk ei kuitenkaan lukuisista yrityksistä huolimatta koskaan tiineytynyt, joten hänet steriloitiin 02/2019.


HCM/PKD neg/neg

FIV/FeLV neg/neg
Veriryhmä A.


https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1282436&g=4&p=rag&o=ajgrep
Nefe (Fatdolls Pretty Woman)


Nefe (synt. 2011) on lilanaamio colourpoint (RAG c) ja hyvin oma persoonansa, pieni mutta pippurinen.😘 Nefe kuului Humdollsin jalostuskissoihin ja pääsi ansaituille eläkepäiville joulukuussa 2017.
Nefe asuu nykyisin Espoossa tyttäremme luona sijoituskissojemme
Nessan ja Minean kaverina.


HCM/PKD neg/neg
FIV/FeLV neg/neg
Veriryhmä A.

http://pawpeds.com/db/?a=p&id=1165060&g=4&p=rag&date=iso&o=ajgrep

Odin (Fatdolls Bailey)


Odin (synt. 2008) on ensimmäinen ragdollimme, ruskeanaamio colourpoint (RAG n) ja tuli taloon toukokuussa 2008. Hän on ihana tossukka ja muutaman kerran näyttelyissäkin käytetty, Premiorin tittelin omaava hurmuri.


Nuu Nuu


Nuu Nuu (synt. 2007) on ihana pieni maatiainen ja tuli taloon veljensä Vinksun kanssa heinäkuussa 2007. Nykyään Nuu Nuu asustaa vanhempieni luona Klaukkalassa Fedja- ja Mercedes -kissojen sekä Jade- ja Alice -koirien kaverina.Omat kissamme